O nama

Podrobnije nas upoznajte i saznajte više o našoj ordinaciji

Aleksandra Pavelić, dr.med.dent.

Rođena je u Šibeniku, gdje je stekla osnovnoškolsko i srednješkolsko obrazovanje.

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1989., a pripravnički staž odradila u samostalnoj ordinaciji DZ Maksimir. Stručni ispit položila je 1991. te od tada završila više stotina sati trajnog usavršavanja.

Od 1999. vlasnica je privatne stomatološke ordinacije Pavelić te je do danas prikupila bogato 14-godišnje iskustvo privatne prakse.

Redovito sudjeluje na kongresima i simpozijima u zemlji i inozemstvu. Članica je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog liječničkog zbora.

Udana je, ima dvoje djece, a u slobodno vrijeme uživa u brojnim hobijima, poput skijanja, tenisa, planinarenja, plivanja i pjevanja.

Ordinacija

Naša ordinacija osmišljena je u skladu s visokim ergonomskim standardima i opremljena vrhunskom opremom marke KAVO. Tijekom svih radova poštuju se najviši standardi kvalitete. Naputci o sterilizaciji i dezinfekciji za nas imaju apsolutni prioritet.

Surađujemo s vrhunskim stručnjacima i koristimo usluge laboratorija koji osim savršene funkcije i estetike jamče biokompatibilnost materijala i najvišu razinu funkcionalnosti.

I ono najvažnije – imamo VRIJEME i STRPLJENJE rezervirano za svakog našeg pacijenta.